Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Anna - 28 januari 2010 20:49

Nu har jag räknat ut hur mycket jag har kvar betala på vissa saker. Och jag borde kunnat betala av allt inom 3 månader, om ens så lång tid. Känns så skööönt :D


Idag kände jag mig stressad när jag var i stan, för bussen var ju försenad. Trodde det skulle gå snabbt på FK, så jag gick dit innan mitt möte på EM, men eftersom det drog ut på tiden (det hade gått ett könummer på ca 20 minuter) så då gav jag en stressad kvinna min nummer lapp och gick på EM-mötet istället, väl där så pratade vi lite och sen fick jag säga att jag hade bråttom för att hinna med FK innan bussen. Sen gick jag till FK igen, två nummer före mig, ojojoj, men jag hade tur, för den som hade könumret före mig var inte där, så då fick jag lämna in alla blanketter och papper... sen var det bara att stressa sig till bussen. KÄnde mig törstig och illamående och stod med en massa ungdomar och en gubbe som rökte i busskuren bland ungdomarna, men jag klarade mig in i bussen och väl på bussen så ringde en gammal bekant till mig. Han hade ringt en gång då jag satt på mötet på EM, men jag sa åt honom att ringa senare. Så då hade jag någon att prata med under resan iallafall, sen så när jag väl kom hem så var klockan redan halv fem. Thor skulle komma hem fem. Så det var bara att kasta i sig mat, och när jag väl hade gjort det och precis satt mig vid datorn så kommer Thor hem. Bra timing! :D


Men men, nu ska jag ringa DAM innan jag lägger mig.

Av Anna - 28 januari 2010 18:35

Sådär, nu är allt som det ska vara, Thor är hemma och han ligger och sover just nu. Katterna sover och jag tar det lugnt och får komplimanger på msn. Alltid lika kul faktiskt ^^ Och nu surrar jag i telefon.


Idag har jag varit på EM och FK.


Men nu kan jag inte blogga, har en upprörd röst i luren :P

Av Anna - 28 januari 2010 11:40

För det är Zigges födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!


I över 6 månader har Zigge (S*Zaxofragas Zigge) varit hos oss. Han kom när han var ca 6 månader, den 12 juli -09. Och idag blir han 1 år :D Tiden går fort, många fina stunder har vi hunnit haft, och många hårslitande stunder också. haha.


Några bilder på Zigge under tiden han varit hos oss.


Första dagen.

  


Augusti -09

  


oktober -09 Zigge vaktar maten

 


december -09

    


och idag, hans ett års dag :D

      

Av Anna - 28 januari 2010 00:25

Nu har jag fått skriva av mig väldigt mycket om mitt innersta och om vissa personer och ja... mina tankar och allt. Det var skönt att äntligen få ut sig allt.


Så nu är jag nöjd.


Kunde inte sova, för många tankar..

Och jag saknar min lilla älskling, första gången jag inte är med honom när han är sjuk...

Av Anna - 28 januari 2010 00:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards