Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Anna - 18 januari 2010 21:58

Haha, jag är så sexxxxxy med mitt munsår. Ändå har jag tre sexgalningar efter mig :P Men nej, har inte planerat att ha sex med någon just nu faktiskt. Håller istället på att skaffa psyk hjälp åt den ena killen för hans sexmissbruk. Jag drar verkligen till mig konstiga killar nu. haha.


Jag och Marie har suttit och försökt ställa diagnos på mitt konstiga munsår. Hon är ju utbildad undersköterska så lite ska hon nog kunna..haha.. eller så överskattar jag henne. Hon skickade äckliga bilder till mig och frågade om mitt munsår såg ut som någon av bilderna. SÅ äckligt ser inte munsåret ut, även om jag tycker det syns jättemycket så kanske det inte syns så mycket ändå... eller jag vet inte. Hmmm... funderar på om jag ska ta mig råd och köpa sånt där compeed plåster. Man märker väl... Det är bra att ha Marie, hon är som min privata läkare :P


Lars ska ha Thor imorgon. Från tisdag eftermiddag till onsdag. Kommer sakna honom. Men lika bra att jag vänjer mig ändå att sova utan honom.


Nä, nu ska jag göra välling, ge katterna mat och se om dom tillåter mig att sova sen ^^


"hemgjorda ansiktsmasker på kakao, mjöl, vatten m.m det gör susen även om man ser ut som faaan, men polisen kommer efter en då" <--- ännu ett minne jag kom på nu.. haha

Av Anna - 18 januari 2010 15:59

Det är verkligen ett äventyr att laga mat. Speciellt om man diskar och tar hand om en busig Thor under tiden. ^^ och sedan försöker göra isvatten och smsar. Jag är helt slut efter det äventyret, men inte Thor såklart :P Han är hur busig och glad som helst.


Nu håller han på med att riva ut sakerna ur skåpen i min bokhylla. Hoppas böckerna håller lite iallafall.. haha


Idag har vi varit till affären, köpte bröd, blöjor och billig kattsand.. och det billigaste ciggpaketet :P


Och brorsan var förbi med en spjälsängsbotten, ska se om den passar. Trodde han skulle hjälpa mig, men han hade visst bråttom, så han hade bara lämnat den i trappen när jag kom från affären. Så nu ska jag vara händig. Ska försöka fixa sängen och sedan försöka koppla in högtalare i den här datorn.


"Kanske bäst att ta på sig tyghandskar då när man håller på med el" <--- minne från förr... hahahhhahaaaa

Av Anna - 18 januari 2010 10:15

Sådär, nu fuskar jag inte längre :P

Min helg har varit mörk, med sina ljusa stunder. I Lördags ville jag bara lägga mig ner under täcket och gråta och bara ge upp. Jag var gråtfärdig nästan hela dagen. Jag var så fruktansvärt slut. Men tack vare Thor så fick jag ta mig i kragen och bita ihop. Det är tur att Thor finns, vet inte hur mitt liv skulle se ut utan honom, och det vill jag inte veta heller. :)


Söndagen kände jag på morgonen att världen var emot mig, iallafall min kropp. Nu på fredag ska jag ju ut på tjejkväll, Lars har ju Thor den natten. And guess what! Igår vaknade jag med ett konstigt munsårsliknande sak på läppen. Det ser jättekonstigt ut och kom utan förvarning. För den var inte där tolv på natten då jag var upp och gav Thor välling och bytte blöja, men kl 6 på morgonen, då fanns den där. Men eftersom den ser så konstig ut, så funderar jag på att gå till VC så dom får titta på den. Det var E som gav förslaget. Så det inte är något jävla virus på G. *suck* Och med min tur kommer den inte försvinna till fredagen. Så vi får se hur jag mår på fredag om jag har lust att gå ut eller inte. För försöker jag spackla över den kommer det bara se ut som om jag har en stor jävla botox-bubbla där. Dvs inte snyggt.


Idag ska jag och Thor till affären igen. Vi ska köpa blöjor och kattsand och kanske nå cigg. Sen är pengarna slut igen, till onsdag. Och på onsdag ska jag betala tillbaka ett lån som gjordes förra året, och sen köpa mat och glödlampor. För dom jävla glödlamporna går ju sönder var och varannan dag här. Sen får vi se om jag egentligen har råd att gå ut på fredag.


Försöker få tag på S. Är väldigt orolig. Ingen jag känner har hört av henne på länge. Vet inte ens om hon lever. Vet bara att hon mår dåligt och har en massa bakslag i livet. Jag hoppas verkligen att jag får tag på henne snart.


Idag är Rasken normal igen, eller normal har han aldrig varit, men lugnare är han. Mycket lugnare. Thor fick t o m gå fram till honom och klappa honom med knäckebrödet han hade i handen ^^ Och Rasken låg bara stilla och halvsov. Helt otroligt. Kanske det är en hjärntumör ändå? Usch, nej, hoppas inte det. Men får han fler jävla knäpp och blir rädd för allt och alla och blir en riktig vildkatt igen, då kanske man ändå måste till veterinären och se om dom kan se om han har ont någonstans. Annars får jag ringa E så får hon kolla honom. :P

Jag har ett rivsår på handen från i onsdags och ett stort rivsår på magen efter i torsdags. Det på magen är Rasken som har gjort. Han gillade inte att jag sköljde av hans baktassar efter han hade duschat, så han fick halvt panik och försökte smita. Men han får faktiskt skylla sig själv som springer in i kattlådan efter duschen och får kletig kattsand mellan trampdynorna och på svansen. :P


Men men, nu ska jag se om jag kan spara det här inlägget utan att internet stängs av. :P


Ovido - Quiz & Flashcards