Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Anna - 14 januari 2010 22:58

Har Nutz på besök här inatt. Har just kollat på Snygg Sexig och Singel.

Sen så har jag tagit en snabbdusch och gjort välling. Snart ska jag röka igen och sen lägga mig, för imorgon så kommer FH strax innan nio och hämtar mig och Thor.


Så, nu har jag bloggat för kvällen. ^^

Av Anna - 14 januari 2010 15:16

Usch, tycker inte om att vara så slö som jag är idag. Kom i säng vid tolv inatt och fick lov att ta min insomnings medicin för att lyckas somna, eftersom jag kunde inte somna annars utan att höra Thors små snarkningar. Så idag är jag hur slö som helst. Har ju inte tagit den medicinen på ca ett år.

Tittade på lägenheten igår iallafall, och den gillade jag inte. Så jag har tackat nej till den. Fattar inte hur Pitebo tänkte när dom gjorde den. Duschen är precis innanför badrumsdörren, så man måste gå igenom duschen när man ska på toaletten eller till handfatet. Ingen bra planering iallafall tycker jag.


Men men, har kanske hittat möjliga lägenheter till Lars istället, då jag letade efter åt mig och Thor. För jag vill ju inte bo i Lillpite, då blir jag alldeles för låst. Vill ju kunna ta mig till familjens hus och till mina kompisar i Öjebyn.


Har varit på väg till affären två gånger idag. Men har vänt båda gångerna för att jag känner mig helt slut och då fryser jag mer. Har inte ens kommit så långt som till slutet av gångvägen här ute :P Sista gången jag försökte, så då fick jag nästan kramp i axlarna för att jag spände mig så mycket eftersom jag frös. Och då hade jag ändå min tjocka härliga fleecetröja på mig under min vinterjacka. 


Men men, idag kommer Thor tillbaka. Jag längtar. Och samtidig tkommer Nutz. Då får jag lite "vuxet" sällskap också. :P

Få se vad vi hittar på. Vi ska nog göra någon mat iallafall.


Fan vad jag saknar att ha hund egentligen. Men jag känner att det blir för mycket med hund, två katter och Thor. Speciellt om man är själv. För tänk om hunden behöver ut på natten, om den har diarré eller liknande och Thor ligger och sover? Inte kan jag bara lämna Thor själv i lägenheten och gå ut.


Men nu ska jag gå och dricka vatten och hoppas på att jag blir piggare snart. Vill ha mer pengar på min mobil, måste ju ringa VC för att boka tid för p-spruta och ta blodtrycket. *suck*

Ovido - Quiz & Flashcards