Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Anna - 11 februari 2010 20:27

Idag har jag känt mig lat, men jag var ändå till affären med Thor och vi var ändå ut med soporna. Och Thor har ändå fått gå en liten promenad... det tog ca en kvart att ta sig till sophuset för att Thor undersökte varenda snödriva och lekte med snön. Han är ju så söööt! :D Han gick till och med och kramade en cykeln i cykelskjulet. :P Och sen så fick han gå en liten bit på vägen hem från affären också, på cykelvägen här bredvid huset.


Jag har stukat mitt pekfinger känns det som, och långfingertoppen har jag en antydan till blåmärke.. ja.. så går det när jag är nyvaken och smäller fingrarna rakt ner i golvet. Jag ska inte vifta med mina händer när jag är nyvaken märker jag.. haha.. Thor kollade konstigt på mig när jag gjorde illa mig.. han är inte van vid att jag gör sådana konstiga miner för att inte skrika av smärta :P Pekfingret kan jag inte böja lika mycket som förut, men jag kan ändå böja det ganska mycket ändå.


Men men, nog om mina fingrar... men har man haft en latemansdag så finns det inte mycket att skriva om... hmm... få se här om jag kommer på något mer... hmmm..... Jo! Thor åt mycket mer än mig när jag lagade mat, fattar inte hur han får plats med allt i den lilla magen.


Och imorgon ska vi på FH. Mer har jag inte att skriva. :P

Ovido - Quiz & Flashcards