Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 10 maj 2009 23:59

Idag har det varit hundutställning. Saras chinese crested powder puff Donna ställdes och Saras lillasysters portugisiska vattenhund Bosse ställdes också. Det gick väl sådär för Bosse och Donna fick en 1:a med HP (EDIT: råkade skriva 2:a med HP tidigare). Men Donna hade inte pälsen för utställning egentligen, för hon fick ju valpar för ca 3 månader sen. Men söt är hon ändå :)


Thor var med och delade med sig av sin vagn till Donna och en annan kines Elsa som är av den nakna varianten. Elsa som är en riktig snygging som jag gärna hade velat stoppa under jackan och ta med mig hem. eller rättare sagt gömt henne i Thors barnvagn ;P


Men man blev ganska slut efter en hel dag på utställning, men Thor var hur pigg som helst och skulle "berätta" för pappa vad han har sett :D Jag slocknade.


bilderna är på Donna (den långhåriga) med Thor i vagnen och en där hon är ensam i vagnen. Och sen på Elsa i barnvagnen, egentligen ligger Donna bakom henne, men hon syns inte för Elsas stora fina öron :D




Av Anna - 9 maj 2009 16:41

Inatt sov jag och Thor hos Sara och hade mys pys med henne och Eva samt Conny och en massa djur :D


Tyvärr gick det inte bra för sverige i hockey, men egentligen så bryr jag mig inte så värst. Är inte så intresserad av sport egentligen.


Inatt ska jag och Thor sova hos Sara igen. För Lars är ju i Luleå. Och jag kom fram till idag att han är en riktig mes som skickar Nutz att fråga mig en sak som han inte vågar fråga själv... hahahahaha


Men men, nu ska Sara få sitta vid datorn ett tag och jag ska gulla med Thor.

Av Anna - 7 maj 2009 23:18

Jag och Thor har varit till Sara nu i eftermiddags och surrade lite och mös med hundarna. Jag gick med en en snygg blandras idag, utan att börja gråta (!) jag kände att jag var ju tvungen att komma in i rollen och lägga mina känslor åt sidan ett tag, fast en stund där så tänkte jag för mycket på Yaya, men Sara lyckades få mig att tänka på den andra hunden (som rest ragg mot mötande hundar). Tack Sara! :)


Ibland kan jag även känna att jag är otrogen mot Yaya om jag pysslar med en annan hund. Sjukt låter det säkert, jag vet. Men det är så jag tänker ibland.


Idag har jag och Lars varit duktiga och snackat med banker och Lars har snackat med FK och Skatteverket. Håller ju på att ansöka om bostadstillägg som sambos ju. :)


Thor har varit en glad pojk idag som inte velat vara så mycket med mamma sin förutom när han är trött eller vill ha mat. Men det är lugnt, jag vet att han har sådana dagar, och även jag. Han är ändå min älskade pojk ju.



Kan tyvärr inte lägga in några bilder från idag, pga att jag glömde min kamera hos Sara. Men jag ska hämta den imorgon. tror att jag bara tog några kort på hennes två katter ändå, fast dom kan ju också synas på bloggen, så snygga som dom är :D


Av Anna - 6 maj 2009 19:55

Livet går vidare och Thor håller mig sysselsatt. Även om jag kommer på mig själv att sitta och stirra på vattenskålen och foderskålen som jag ännu inte lyckats plocka upp. Det känns så verkligt då ju att Yaya verkligen är död och inte bara hos någon hundvakt. Jag kan ibland klappa mig på låret men sen komma på att Yaya inte kan komma. Idag klappade jag en annan hund för första gången efter avlivningen, jag började gråta. Fyfan vad jobbigt det är, jag kan fan inte ens klappa en hund utan att börja böla. *suck*


Lite roligare nyheter, jag lyckades ta mig ut idag. Vi for till barnmorskan med Thor så han vägdes och mättes, han väger 8990 g och är 70 cm lång. Han skulle egentligen få 5-månaders-sprutan, men eftersom han var så sjuk i lördags så att han fick åka in på akuten för att andas ventolin så avvaktar vi en månad. Thor fyller 5 månader idag, och han har fått sin första tand som är ganska vass, han fick ju tugga på mitt lillfinger och det kändes. ^^ Min lilla älskling, huggtanden.. haha


Idag har vi även varit i Lillpite och Lars har fått äta blodpalt och jag har ätit vanlig pitepalt.

Nu är vi hemma, det var tänkt att vi skulle sova i Lillpite men vi kom fram till att jag ska ju till Familjens hus imorgon med Thor.


Thor fick låna sin kusin Emils keps. Coolingen ^^



Av Anna - 5 maj 2009 00:40

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Avlivningen gick lugnt till. Veterinären sa själv att han trodde att hon aldrig skulle bli frisk. Det kändes skönt att en utbildad legitimerad veterinär bekräftar mina misstankar. Yaya var avslappnad hela tiden när hon fick sprutorna, och jag smekte hennes underbara päls samt masserade henne hela tiden. Allt gick lugnt till. Och det är väldigt lugnt hemma nu. Känns konstigt att inte ha gått ut på promenad på länge. Och när vi skulle gå till affären idag efter veterinären varit hos oss, tog jag Yayas koppel från hatthyllan men kom på mig själv att hon inte fanns, att hon inte kunde följa med ut något mer. Aldrig följa med ut.


Usch!


Vill inte skriva så mycket mer, orkar inte gråta mer. Men Thor har hjälpt mig oerhört mycket, utan honom skulle jag brutit ihop ännu mer. Men när jag gråter, då ser han på mig med sitt stooora leende och då kan jag inte låta bli att le tillbaka.


Några bilder som togs på våran sista promenad tillsammans.


Av Anna - 3 maj 2009 23:12

Idag har jag mest busat och myst med Yaya. Och fotat. Jag tror jag fotade ca 100 bilder på henne bara idag. Och två videoklipp. Jag försöker samla så många minnesbilder av henne nu, visserligen har jag minnen med henne, både bra och dåliga, men mest bra minnen. Då hon första gången kom på inkallning. Då vi var på agilityuppvisningen i norrfjärden, hon såg så lycklig ut när hon hoppade alla hinder. Då jag träffade henne för första gången och hon kom darrande och stressad fram och böjde sitt huvud mellan mina ben. Hon vågade då inte nosa mig i ansiktet riktigt. Men direkt jag tog kopplet så kollade hon på mig och följde mig utan problem in i bilen, hon lade sig t o m mot mitt knä under resan hem.


Jag vet inte om jag kommer orka skriva om morgondagen. Vi märker. För jag vet inte hur jag ska förklara hur det känns eller hur det såg ut när min kärlek, mitt hjärta, min lilla yaboo, min Yaya försvinner från mitt liv. Hon dör.

Av Anna - 2 maj 2009 19:17

Idag fick Sara skämma bort Yaya en massa... en sista gång. Vi har varit där i flera timmar. Härligt! :D Och Yaya njöt av att få vara ute och ha kul. Och jag gillade att sitta och surra lite skit med Sara medans hon fjantade sig lite med Thor. haha =D


Nu är vi kom hem så hinner Thor precis vakna och då jag plockar upp honom så skiter han. jahapp, blöjbyte. Inget ovanligt som småbarnsförälder ju. Men vi la märke till, jag och Lars, att Thor andades lite konstigt. Som om han hade astma eller liknande. Han ska definitivt ha sin Bricanyl innan han ska sova. Han är ju förkyld nu samt så håller han på att få en tand.


Åter till Yaya. Hon som kommer hinna bli den mest bortskämda hunden i Norrbotten innan måndag. Jag kom ju på att jag inte har någon riktig bild på mig och yaya. Så Sara fick ta några stycken idag.

Tack Sara! Så nu sätter jag upp en av dom här. :D


Ovido - Quiz & Flashcards