Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Anna - 7 maj 2009 23:18

Jag och Thor har varit till Sara nu i eftermiddags och surrade lite och mös med hundarna. Jag gick med en en snygg blandras idag, utan att börja gråta (!) jag kände att jag var ju tvungen att komma in i rollen och lägga mina känslor åt sidan ett tag, fast en stund där så tänkte jag för mycket på Yaya, men Sara lyckades få mig att tänka på den andra hunden (som rest ragg mot mötande hundar). Tack Sara! :)


Ibland kan jag även känna att jag är otrogen mot Yaya om jag pysslar med en annan hund. Sjukt låter det säkert, jag vet. Men det är så jag tänker ibland.


Idag har jag och Lars varit duktiga och snackat med banker och Lars har snackat med FK och Skatteverket. Håller ju på att ansöka om bostadstillägg som sambos ju. :)


Thor har varit en glad pojk idag som inte velat vara så mycket med mamma sin förutom när han är trött eller vill ha mat. Men det är lugnt, jag vet att han har sådana dagar, och även jag. Han är ändå min älskade pojk ju.



Kan tyvärr inte lägga in några bilder från idag, pga att jag glömde min kamera hos Sara. Men jag ska hämta den imorgon. tror att jag bara tog några kort på hennes två katter ändå, fast dom kan ju också synas på bloggen, så snygga som dom är :D


Ovido - Quiz & Flashcards