Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 17 maj 2009 23:51

Idag så har man varit lite halvgalen. Men det är väl inget nytt.

Jag har videofilmat Thor. Och han är en riktig snygging. ^^

 Jag upptäckte att han håller på att få en till tand bredvid den nuvarande tanden. Så han kommer han snart att ha två tänder att bita mig i bröstvårtan med, om jag inte hinner sluta amma innan. Det är ju beroende på när jag skulle börja med min medicin igen. För jag vill ju inte sluta amma honom än. Bitmärkena kan jag leva med, även om det gör jävligt ont.


********************


I know a secret.....


********************


Sen så har jag varit lite halvt irriterad idag på en speciell människa, men jag beslutade mig för att inte försöka bry mig så mycket. Jag har mitt liv och Thors liv att ta hand om.


Ikväll så spelade jag och Lars kubb mot Nutz och Nutz syster Sara. Vi vann! Tack vare Lars :D


Imorgon så ska jag till sjukan och få kolla blodtrycket innan jag får medicinen utskriven igen.


Men mamma gav mig en riktig tankeställare. Orkar inte skriva allt hon sa och berättade, men socker är inte bra och jag är för beroende av det, och det kan vara därför jag är som jag är och att jag förmodligen inte behöver medicin.


Suck.


Och inget sex får man inatt. Vi har en lättväckt Thor. Han har blivit mer lättväckt pga att tänderna kommer fram nu, tror jag. Måste ta hans temp när han vaknar inatt, för den hade stigit tidigare under dagen. Tand-feber kanske är på gång igen. *suck* Stackars lilla killen min.

Och gästrummet är upptaget inatt.


Jag har varit nära på att kasta ut Lars för natten fast han inte visste om det och han var faktiskt ganska oskyldig. Jag hade smsat honom under kvällen för han skulle följa Nutz hem med Sara och jag tänkte att han skulle köpa ostbågar till mig, sen så berättade jag att Thor sov och sen så  blev jag irriterad  och skrev ett argt mess om att han är så dum som inte svarar på mina sms. Sen när han kom hem en timme senare, så var jag jävligt grinig och försökte söva om Thor som hade vaknat. Sen så berättade jag varför jag var grinig, jag trodde han spelade dum som inte visste vad jag snackade om. Jag hängde honom över axeln när han skulle kolla sin mobil och då hade han glömt saldo-rutan framme på displayen, så när jag tog bort den då fick han mina sms. Så han hade inte fått dom, därför kunde han inte svara.



*********************


Jag är hungrig.



Av Anna - 16 maj 2009 15:37

Idag har jag varit hundvakt igen. Lilla söta Csipra var hos mig idag med. Riktigt mysigt har vi haft. Vi har gått på en 45 minuters promenad och legat och myst och sett på tv tillsammans. :) Sen fick hon lite barngröt som Thor inte ville ha. Sen hann vi inget mer, för då kom min svåger Chrille (ägaren).


Jag och Thor följde med Chrille och Lars hem till Chrille och vi ska grilla lite senare. Så dagen med mysiga Csipra är inte slut än :) 




Av Anna - 15 maj 2009 10:09

Sitter nu och väntar på att Csipra ska komma snart, så då ska vi gå ut och gå :)

Vad jag ska göra i helgen vet jag inte. Vet inte om jag ska försöka få Sara till att ha oss i helgen också, eller om jag ska stanna hemma. Den är ju hundutställning som jag skulle vilja gå på ju.

Nu hör jag Csipra skälla i trappen :D


Ska mysa med henne nu :)

Av Anna - 14 maj 2009 22:58

Ännu en dag har snart passerat. Och imorgon ska jag vara hundvakt åt Csipra några timmar. Den lilla söta pumin. ^^


Thor har smakat gröt för första gången idag. Det var nog ganska mumsigt tyckte nog han, för han åt ändå ganska bra :)


Vet inte vad jag mer ska skriva. Förutom att den där läkar-jäveln (som faktiskt varit helt okej hittills) inte ringt idag som han skulle göra! *suck*


kort och onödigt inlägg, men jag har tråkigt. Ska nog gå och lägga mig och sova, för inte får man något sex. För när man väl ska påbörja sexet så har Thor börjat vakna till. Han försöker väl hindra att det kommer något syskon (men ingen fara där, för jag har faktiskt p-spruta), men barn är faktiskt det bästa preventivmedlet ibland.. haha. För det är ganska så avtändade att höra Thor, så det blir då inget sex med Lars. Stackars Lars. :P


Thor Thor Thor Thor.... min lilla älskade Thor. ^^

Visar sin lilla tand.


^^

Av Anna - 14 maj 2009 11:19

Idag har jag och Lars turats om att få sova. Jag fick sova två timmar på morgonen och Lars får sova två timmar nu på förmiddagen. Thor är glad och leker på täcket nu på golvet och sparka och slår på sitt babygym. Han har verkligen blivit stor, min lilla pojke.


Inatt så kom jag i säng före Lars iallafall, för jag hade faktiskt tänkt åka till Familjens Hus idag på förmiddagen. Men när min son bestämmer sig för att vakna 5 på morgonen och inte somna om, så beslutade jag mig för att jag är alldeles för trött och på alldeles för dåligt humör för att umgås med någon idag. Lars får dras med mig fast jag har dåligt humör. ^^


Mina bröst var också jävligt sprängfyllda imorse, och jag vaknade flera gånger av att amningsinlägget var dyblött och det var blött i sängen. Kul! (not)

Så jag lyckades få Thor att tömma lite ur det ena bröstet, fast han inte var sådär jättehungrig. och det andra fick jag lov att mjölka ur. Jag hoppas att han snart är hungrig igen, för det värker i ena bröstet. Men det var inte länge sen han åt och nästa gång han äter är det puré som gäller. *suck*


Nu gnäller han lite, så då måste jag sluta blogga och mysa med lillkillen. :)




Av Anna - 13 maj 2009 23:46

Nu har jag kommit fram till att jag måste sluta amma, eftersom jag ska börja om med min medicin. Det känns konstigt att inte amma tills han är helt 6 månader, som jag var helt bestämd på tidigare att jag skulle göra. Men eftersom jag känner att jag behöver medicin, så måste jag sluta amma ju. Suck.


Idag har vi inte gjort så mycket, vi tog en promenad till affären. och sen så har vi bara varit.


Lars har kommit fram till att han ska börja träna och sånt, och det är en bra idé som jag egentligen borde ta efter, men lat som jag är så nöjer jag mig med långpromenader. Men då vill jag ha en hund med mig, så jag ska få låna snygga Betti av Sara :) Hennes envisa bestämda Lhasa apso :D


Bilden är tagen idag. Kommer sakna mina amning stunder med min lillkille.


Av Anna - 12 maj 2009 12:53

Nu är Thor en nakenfis och ligger på golvet med sitt babygym. Han har lyckats tidigare att bajsa ner mig (fast han hade blöja på sig) och han har psytt ner mig. Barnmat spya var det. bläh! Men så är ju livet nu :D Min lilla älskling blev noggrant avtorkad och får nu ligga på golvet för att lufta rumpan lite :)


**************************************************
** 


Var tvungen att ta ett paus i mitt skrivande nyss för att lillkillen kissade ner sig. Men nu är han avtorkad igen och ligger som nakenfis fortfarande. Funderar på att sätta på honom blöja snart. Längtar tills Lars kommer hem (han är på AF) så att jag kan hoppa in i en dusch. Thor ska bada ikväll, det är hans bad-dag idag ju :) Nästa bad dag är på lördag.


Nu ligger han och smågnäller, så jag måste gå och hålla honom sällskap.

Av Anna - 11 maj 2009 23:59

Idag har varit en slö-dag. Men jag har lyckats hälsa på min svåger C med familj med Lars, Thor och svärmor. :)

Sen så har jag myst med Thor.


Fick ett brev och blev lite irriterad över att vissa människor inte kan stå för det dom gör utan måste ljuga om saker och ting. Din fega jävel!


Jag och Lars hade tänkt se en film, men lillkillen bestämde sig för att inte sova något mer just då, så det blev inte av.  


Nu på natten har jag duschat och ska sova. För jag är svinigt trött.

Ovido - Quiz & Flashcards