Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 27 maj 2009 09:56

Du kan väl ändå svara i telefon och vara ärlig? Istället för att inte svara. Jag bits inte (om du inte vill ;) ). Ni kan faktiskt säga att ni inte vill umgås eller liknande. Jag kan faktiskt ta det. Man kan säga "nej". Gör man så här blir jag bara irriterad och sårad över att man inte är ärlig mot mig.


Skärpning!

Av Anna - 26 maj 2009 23:45

I måndags hade jag och Lars bråk, eller rättare sagt jag bråkade på Lars. Jag gillar verkligen inte att man ljuger/döljer saker för mig. Men men.. nu är det uträtt. Vi for till Cissi och Chrille, för jag fick ändå inte träffa mina tjejer då i måndags, för dom hade fullt upp. den ena satt fast pga inget körkort och den andra skulle på kurs. Det får bli någon annan gång :D


Idag så har jag, Lars och Thor haft riktigt mysigt, vi gick på en längre promenad i det fina vädret och pratade en del. Dagen har varit riktigt lugn. Jag har hunnit betala räkningar, och Lars har hunnit tvätta en tvättkorg iallafall. På torsdag är nästa tvätt tid. Kämpigt med tvätt, speciellt nu när man har barn och det är diverse saker som kletat fast på kläderna. :P



Och... jag har gjort en sak nu.. hihi..

 jag har svarat på en annons... hihi...

är så nervös över svaret. Jag kanske missade att skriva något? Jag kanske skrev för mycket? Jag kanske skrev helt fel? Jag kanske... ja.. var jag? :P





Av Anna - 24 maj 2009 16:14

Thor är ett riktigt busfrö idag. Han har rivit ner hela reklamhögen i golvet och hållet nu på att försöka få lyfta en kartong. Han blir redig förbannad över att han inte lyckas.


Nä, det blev inte mycket skrivet av mig idag heller. För Thor är sur.

Av Anna - 23 maj 2009 11:22

Verkar fan ha virus fulla min dator. Tyckte väl att den är seg och konstig. Jag kunde inte ens installera ett virusprogram, för datorn vägrade godta den. *suck*


Thor har fullt med energi och springer omkring som en galning i gåstolen. Och jag känner att idag vill jag bara sova. Är helt slut och sliten.


Vet inte vad jag mer ska skriva. Jag kan inte fokusera mig så bra just nu och är alldeles blurrig i skallen. Så jag ska nog leka lite med Thor och ta lite kort och sen så ska jag se om Thor vill ha lite mat och sen sova :)

Av Anna - 22 maj 2009 10:50

Idag har jag fått snooza lite för Thor. Det var väldigt snällt av honom, eftersom jag har varit så jäkla trött.


Nu springer han runt i gåstolen och vill starta om datorn, han är ju ett riktigt busfrö.


Ikväll blir det tjejkväll. Får se hur jag ska klara mig utan Thor. Speciellt vid läggdags för honom, alltså mellan 19-20.


Nä, nu ska jag ta hand om min spyapa. :)

Av Anna - 21 maj 2009 23:16

å i min blodpump, där plaske du. aphu aphu, aphu aphu.


Nynnar på en sång jag lärde mig som barn, men jag kommer inte ihåg vad den heter. och jag kommer bara ihåg den Norska versionen också. Irriterande!


Men men, idag har jag och Thor inte gjort så mycket. Lars har varit med sin bror Chrille och hjälpt till och flytta. Det är Chrilles svärmor som flyttade över hela piteå typ. :)


Vi åkte till Norrfjärden och åt middag också hos Chrille och hans familj, sen blev jag och Thor hemskjutsade för att Chrille och Lars skulle fortsätta med flytten.


Jag har spanat in den där kombinationen idag. Jag gillar ju båda ställena dom är ifrån. Men ska kolla upp det lite mera, hon ser ju lite väl hårig ut. Men jag är sugen, men vet inte om jag är riktigt redo än. Jag tror det, men vill vara helt säker. hmm..... (tror någon kommer vilja snacka med mig efter att ha läst det här.. hihi)

*-*

Av Anna - 20 maj 2009 23:05

Nu har Thors tand kommit fram :) Hoppas han blir mindre kinkig snart. Saknar min glada nöjda son :)

Det tog ca 3½ timma för mig att söva Thor ikväll. Jag var nära bristnings gränsen, men jag lyckades! :D Men fan vad Thor är envis! Undrar vart han har fått det ifrån :P


Idag har man haft Eva, Conny och Sara på besök med en massa mysiga hundar. Det var roligt att få umgås lite med vännerna, vi har ju så mycket i våra liv allihop just nu, så det är inte alltid man kan umgås. Men på fredag ska vi ha en liten tjejkväll. Jag ska lämna Thor med Lars och umgås med vänner själv för första gången sen jag fick Thor. Vi får se hur jag klarar det. Men det ska förhoppningsvis gå bra, och om jag känner alltför stor saknad kan jag ju alltid gå hem, det är ju inte långt att gå. Och det blir ju kul för Lars att få spendera lite ensam tid med Thor för en gångs skull. Det är inte ofta det händer.


Jag har kommit fram till att jag faktiskt vuxit väldigt mycket i mig själv under det här senaste året. Jag har ett seriöst och långt förhållande med en karl som jag älskar och faktiskt kan prata med. Det är förmodligen därför vi fortfarande är ihop. Annars har jag oftast dumpat och gått till nästa eller något liknande när det blivit för jobbigt. Nu kämpar man istället. För förhållanden har sina upp och nedgångar. För tillfället har jag och Lars varken eller.. just nu så -är- vi bara. Och det känns faktiskt lite tråkigt, men det är väl så långa förhållanden är. Det ska ju inte behöva hända saker hela tiden.. eller?  Fast jag är ändå nöjd med vårt förhållande, måste jag säga. Och se vad som kommit ur det.. en vacker "liten" son. Vår Thor. *kärlek*


Och mitt förhållande till mina vänner har ändrats också. Jag behöver inte alltid ha kontakt med dom, jag vet ändå att dom finns där. Det kan nästan ta en månad innan vi hör av varandra och ändå så står vi så nära varandra.


Och mitt psykiska är bättre också på det sätt att även om jag fortfarande ibland kan få ångestattacker, så kan jag faktiskt hantera dom varenda gång utan att skära mig. Varenda gång! Och det senaste året har jag klarat av ångesten utan någon medicin, även om jag har en burk hemma, så räcker det med den tryggheten att om jag får alltför kraftig ångest så finns medicinen där. Men jag behöver inte ta den.


Jag har även slutat röka. Gjorde det under min graviditet. Även om jag känner en otroligt sug efter cigg så står jag emot, utan något plåster eller tuggummi. Jag kan stå emot. Jag har inte ens smakat ett bloss. Och det känns skönt att veta. Fast jag nu i skrivande stund skulle kunna gnaga av mina fingrar för en cigg, så varken gnager eller röker jag :)


Jag är ändå ganska duktig tycker jag, fast jag har ändå en väg med många hinder att vandra kvar. Men det kommer jag att klara av. För just nu känner jag faktiskt att jag har styrkan.


Av Anna - 19 maj 2009 14:01

Just nu är Thor världens gnälligaste grabb någonsin. Och bara för att jag skrev så, så är han tyst :D

En till tand är ju på gång igen. Hans andra tand blir det då.


Lars har iallafall fått hem sin nya dator, så han håller på att vara händig och få ihop den nu. Sen så ska han kolla på den nya cykeln hoppas jag och se så den går att använda snart.


Kan tyvärr inte skriva nu. Thor är gnällig och vill vara i min famn.



Ovido - Quiz & Flashcards