Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 12 juni 2009 08:57

Jag har sovit i ca 2 timmar inatt/imorse. Inget mer. Och just nu känns det som om jag kan ha barnvakt för första gången till Thor, för jag vill sova. Men känner samtidigt att jag får skylla mig själv som inte la mig tidigare. Lars får också skylla sig själv att han satt uppe lite längre än mig t o m. Men han får sova lite längre nu också, så kan han ta Thor sen, så får jag sova då.


Jag har satt igång TVn på barnkanalen, det är Bolibompa. och jag tycker att det är synd att det inte är något tecknat program, fast Thor kollar ändå på TVn, då och då nu när han sitter i sin gåstol. Och han försöker som vanligt ha sönder tv-bänken genom att springa in i den flera gånger så hela bänken och tvn skakar.


Hoho, nu blev det tecknat (dvs färg glatt för Thor) ^^


Nu ska jag sätta mig och spela SIMS 3. Sitter ju vid Lars dator ^^


Lycka till på utställningen idag med Gretha :D Jag håller tummarna!

Av Anna - 11 juni 2009 17:15

Jag tänker på dig, Betti och hoppas innerligt att du kommer att bli bra igen, så din mamma får spendera mer tid med dig. Och även jag vill mysa med dig.


********************

Ja, livet har sina snabba vändningar. Jag hoppas verkligen att allt blir bra igen.


Jag och Lars låg och pratade igår inpå småtimmarna om allt möjligt. Tillslut så fick vi lov att sluta prata eftersom vi var tvungna att få någon timmes sömn iallafall innan Thor vaknade.


Igår fick jag tag på läkaren tillslut, när det var 2 minuter kvar av telefontiden. Så i juli kommer jag att få en kallelse eftersom han skulle på semester nu.


Jag har fått tillbaka på skatten, men dom pengarna är slut nu. Var tvungen att köpa mer blöjor, välling och barnmat.


Och nu har Thor vaknat, så jag ska gå och mysa med honom nu.

Av Anna - 10 juni 2009 08:40

Försöker få tag på min läkare, men det verkar vara helt omöjligt. Jag ringer just nu på hans telefontid, och har ringt MINST en gång i MINUTEN, men dom första fem minutrerna hade han inte ens satt igång telefonen och sen har det bara tutat upptaget. Försöker i nå honom hela tiden under tiden jag skriver.

Anledningen till att jag vill få tag på honom är att jag är less på att ha ont i ryggen, jag vet ju att jag har fel på den eftersom dom på sunderbyn opreation sa att jag hade sned rygg för dom kunde inte ens sätta epiduralbedövningen, utan fick sätta den ganska högt upp i ryggen. AAAJ!


Biverkningar av min medicin har kommit. Jag mår illa ganska mycket och har ingen aptit. Inte ens för schwarzwald! :(

Fast då kanske jag går ner i vikt i stället, för det är ju en annan biverkning på medicinen också ;)


Jag har just fått Thor att somna igen, han åt en hel portion gröt och 150 ml välling. Fattar inte hur han får plats med allt. Fast iofs så sket han medans han åt vällingen, så han gjorde väl plats :P


Gah! Får fortfarande inte tag på läkaren! *mutter*

Ska nog ringa sen och klaga till mamma.

Av Anna - 9 juni 2009 09:18

Är helt slut. Thor har inte sovit så bra inatt. Kan inte han få sina tänder snart så man får sova?


Jag struntade i att söva om honom när han vaknade tidigt imorse, för jag lyckades inte hålla ögonen öppna när jag väl försökte få honom att somna om. Så efter att jag legat och snoozat ett tag med Thor mellan mig och Lars, så steg jag upp. Funderar dock på att gå och lägga mig igen. Önskar bara att Thor blir trött först så att han somnar. Låter Lars sova längre idag, eftersom det var min tur att få sova längre igår, men då kunde jag inte somna om så då klev jag upp ändå.


Är trött trött trött trött....

livet som småbarnsförälder är absolut inte en dans på rosor. Även om ens barn är vackrare än tusen rosor tillsammans.


har fått förfrågan om att köpa en puffhane. Men jag vet inte. Ska ju skaffa katt, och det blir lite mycket med både kattunge, hundvalp och litet barn.


Orkar inte ens tänka på det egentligen, för jag är för trött.

Ska försöka övertala min son att vilja sova nu.

Önska mig lycka till.


PS. Det var det annonsen handlade om. En katt av rasen cornish rex. DS.

Av Anna - 8 juni 2009 23:46

idag så har jag varit till stan lite snabbt för att hämta ut en check med pengar, men när jag skulle till Nordea för att lösa ut checken, så hade jag glömt min plånbok hemma (med legget i plånboken) och min chaufför fick inte legitimera mig på banken, för dom har visst slutat med sånt. Så jag fick skjuts hem och skjuts till banken i Öjebyn. Nackdelen var bara att när jag löser ut checken i öjebyn kostar det 30 kr. Så det blev lite mindre hanldat idag, men ändå tillräckligt.


Sen så har jag hunnit med att tvätta, bokade hela tvätt stugan, så jag fick tvättat iallafall en tvättkorg, ville inte bära mer pga smärtan i min rygg och i mina bröst. Och jag märker att våran bovärd verkat ha lagat en av torktumlarna nu så kläderna blir torra någongång.


Mina bröst har värkt som faen idag med, direkt Thor har nuddat vid dom (och det gör han varenda gång vi myser eller när han ska sova, eller när jag ska lyfta upp honom) så har det gjort så ont att jag knappt vetat vart jag ska ta vägen. Det är tur att Thor inte förstår dom svordomar jag sagt i dom situationerna. Pain Pain.. fucking pain. Det ser fan nästan ut som om jag har silikonpattar nu ju. coolt :P


Nu ska jag gå och lägga mig och slötitta på tv. Thor sover lätt som vanligt nu när han håller på att få tänder, Lars sitter vid datorn och ser på SG1 och det verkar vara fest hos någon granne.


Av Anna - 7 juni 2009 14:38

Länge sen jag skrev här.

Har haft fullt upp med mitt liv och annat.


I onsdags var vi till BVC och vägde, mätte Thor samt så fick han två sprutor och fick tröffa läkare för vanlig 6 månaders rutinundersökning.

Han är 73 cm lång och väger 10 kg!


Kom på nu att jag skrev ett inlägg i torsdags eller onsdags, men när jag skulle godkänna inlägget så blev det fel på bloggagratis server eller nått så det försvann. Måttligt glad jag var då. *suck*


 Vad mer har hänt? hmmm....

Jo, följde med Lars till tälltis i fredags, det var planerat att vi skulle vara där hela helgen, men pga en del saker så ville jag hem och fick vi skjuts hem igår kväll/natt.


Idag har jag börjat med medicinen, för jag känner att jag inte kan vänta längre. Mina bröst värker som faaaaaaan, och jag kan inte bära Thor ordentligt, eftersom han då nuddar brösten. Men om jag utstår denna smärta, så kommer mjölken att sina, så småningom, det är bara att bita ihop. I värsta fall får jag mjölka ur dom. Haha... vilken tur att jag testat mjölka kossor för hand, så jag vet hur man gör.. hahahaha.


Idag har jag börjat diska lite, men blev avbruten av en gnällig trött Thor som spydde ner sig. När jag sövt honom så var det dags för mat. Vi valde pizza den här gången, för vi båda är helt slut efter inatt. Men då jag hämtade pizzan passade jag på att boka tvätt tid.


Så nu har jag tagit min välförtjänta rast. Snart ska jag gå och diska igen.


Fan vad jag är röksugen just nu.


Kanske händer det där med annonsen tidigare än väntat?

Saker händer nu....

Av Anna - 2 juni 2009 23:08

Idag är jag inte den trevligaste att umgås med. Jag har brist på socker. Lyckades skramla ihop pengar till en Coop Päronsoda. Mer får jag visst inte.

Och min älskade Lars var romantisk för första gången på 6-9 månader. Han hällde ut resten av sin Ramlösa (eller var det Loka?) för att jag skulle kunna panta den och få råd till en dricka. Han är min ängel idag.


Thor har varit busig idag, han ville ligga på mage i vagnen och han har hängt i mina köksgardiner när han satt i gåstolen. Nu på kvällen så somnade han inte förrän vid 21:30.


Mer vet jag inte vad jag ska skriva. Jag är ganska ofokuserad nu när jag inte har så mycket socker i mig och ingen medicin.

Av Anna - 1 juni 2009 21:49

Idag har jag absolut inte gjort mycket. Förutom blivit brännmärkt. Lars och jag lagade mat och när jag skulle ta makaronerna så flyttade sig hela kastrullen (okej okej, jag var hungrig) och jag fick kastrullen mot magen. Så nu har jag ett brännmärke, stort som en fem krona ungefär som jag lite småont faktiskt. Men det är bara en 1:a gradens brännskada, så det är lugnt. Men nu är jag brännmärkt på magen, för det kommer bli ett ärr har jag och Lars konstaterat.


Thor har varit lite smågrinig och trött idag. Jag hoppas att det bara är tänder på gång och inte någon sjukdom, för han ska få sin 5 månaders vaccin på onsdag som han fick hoppa över förra månaden pga virus.


Ledtråd nr 8: December

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Beundrare


Ovido - Quiz & Flashcards