Alla inlägg under juli 2009

Av Anna - 9 juli 2009 16:55

Idag har vi egentligen fullt upp, men vi ska bara diska och plocka upp det värsta, sen så ska skötbordet till förrådet, så jag kan städa inne på toaletten. Resten av städningen gör vi imorgon och på lördag. För vi har inte fått någon tvättid än, det är tänkt att Lars ska gå och boka den idag. Det var planerat att vi skulle handla all mat och kattsand och kattmat, men våran skjuts har inte tid förrän imorgon. För kattmaten måste vi köpa på djuraffären. Och vi hinner inte med allt annat idag heller för vi har en liten grabb som är väldigt uppmärksamhetskrävande just idag.


Men jag är glad och ser framemot att Zigge ska komma och att äntligen få träffa Sara. Hon ska även ta med sig söta Gretha så vi får träffa henne också.


Och det blir så att jag ska ställa Zigge på utställningen själv den 15 augusti. Jag har aldrig varit på utställning tidigare, men jag har fått förklarat hur det går till, och det är redan bestämt att en kvinna som också är uppfödare ska hjälpa mig, så det känns bra. Fast lite nervöst ändå :) Det ska bli så roligt att komma in i kattvärlden på riktigt igen, att få ställa ut, vara med om avel och hjälpa till så gott jag kan. Jag tackar för förtroendet ännu en gång för Zigge :) Jag kommer att ta hand om honom väl ^^

 Jag är redan kär i honom ^^

Av Anna - 7 juli 2009 21:50

Idag har det varit en bra dag. Jag har varit själv med Thor och Spice idag, eftersom Lars åkte till Luleå tidigt imorse och ska vara där till imorgon. Så jag har haft fullt upp med busungen och bushunden. Men Thor gjorde verkligen min dag idag, då han stod på knä i sin säng för första gången och försökte resa sig. Sedan så tog han sitt första krypsteg, men han kom ändå ingen vart nästan, för han kröp med benen men var stilla med händerna, så han gled bara med benen mot golvet. ^^ Söt-unge!


Och jag tänker på dig, vännen min. Förstår att det känns jobbigt med en eventuell operation i din situation, men det ska gå bra. Men lär dig att svälja din stolthet ibland :P


Livet ler mot mig idag.

Av Anna - 6 juli 2009 23:51

Idag har det varit stress stress stress stress. Och det har gjort mig irriterad, fast nu har jag självklart lugnat ner mig.


Jag har haft fullt upp. Tagit hand om Spice och Thor och duschat innan jag åkte buss (fick ångest attack på bussen) till stan, där gick jag ett ärende åt Lars, sen fick jag stressa till sjukan för att ta blodtryck. Väl där lugnade jag ner mig och satt och pratade lite. Sköterskan sa att anledningen till att jag tappar så mycket hår är pga hormoner, men jag kunde ändå gå och köpa vitamin/mineral tabletter, så vi kan vara på den säkra sidan att det inte är pga det. Det köpet får jag göra någon gång då jag har råd och tid. Jag missade bussen för att mötet drog ut på tiden, så jag fick ringa och väcka brorsan och jaga upp honom, för att jag fick samtalet av Lars att Spice behövde ut. När jag väl kom fram så gick jag ut med Spice, sen var det full rulle igen, eftersom jag skulle söva Thor, så han skulle sova middag och min telefon ringde hela tiden medans jag bytte blöja, gjorde välling och sövde honom. Sen när jag väl la ner han i sängen, så kom Lars med mat. Efter att jag ätit öppnade jag ett brev som gjorde mig väldigt ställd, men efter ett samtal så blev jag lugnare igen. Sen så Han jag sitta vid datorn ungefär en kvart/halvtimme innan Thor vaknade och det var full rulle igen. Men idag var Thor på bättre humör, för dom två senaste dagarna har han haft jobbigt med sina tänder, och tanden bröt igenom igår, så nu har han fyra vita tänder ^^ Jag fick iallafall kolla på mitt program "Mannen som talar med hundar" någorlunda ostört, sen så pratade jag och Lars lite och sedan har jag suttit vid datorn, men jämna mellanrum gått ut med Spice. Och jag var redan helt slutkörd kl 20, men nu ska jag gå och lägga mig. För nu har Spice varit ut sista promenaden, och jag hoppas att han inte behöver ut något mer inatt, med tanke på att han inte sket då han var ut sist.


Så nu har jag tänkt bädda ner mig, för imorgon är det en ny dag, och då är jag alldeles själv, för Lars ska sova i Luleå. Det var egentligen tänkt att jag skulle till min väninna och sova, men hon ringde idag och sa att hon inte hade plats för båda hennes barn var hemma. Så det får bli en annan gång :)


I helgen kommer Snygg-Zigge! :D

Och Gretha följer med så vi får se lite på henne också ^^

Lägger in en bild på Gretha och Zigge och en på Zigge så ni får se hur fina dom är! ^^


Av Anna - 5 juli 2009 19:56

Ja, livet är ganska roligt ändå, fastän man får sina smällar och svackor.


Jag är hundvakt igen åt Spice, han kom till mig igår. Det lilla sötnosen. Och jag inbillar mig att på dom här tre dagarna som vi varit ifrån varandra så har han blivit större. Jag försökte klippa hans klor idag, men han var för rädd och gnällde och försökte springa iväg, så jag naggade bara lite med klotången på en av hans klor när han lugnat sig. Sen så fick han godis och beröm för att han var lugn. Jag vill inte pressa honom, eftersom han var rädd och orolig. Jag måste bygga upp hans förtroende mer för mig, innan jag gör en sådan sak. Och eftersom han inte är min hund, så kan jag inte träna honom som jag tränar hundar med kloklippning, eftersom han kan bli förvirrad om ägarna gör på något helt annat sätt. Så det överlåter jag åt ägarna. Jag skulle egentligen duscha honom idag. Men först ska jag se Bones, sen får han duscha. :)

Av Anna - 5 juli 2009 19:42

Ärlighet vara längst sägs det. Och det stämmer.


Men ibland så är man -för- ärlig, och man måste tänka på så att man inte är det och sårar personen. Jag brukar säga att fråga inte om du inte vill veta svaret. Det har en del människor fått erfarat.


Fastän du är ganska ny för mig, så känner jag att jag kan vara helt ärlig med dig. Jag kan vara -för- ärlig med dig. För jag känner själv att du är en ärlig människa. Jag kunde t o m berätta vilka diagnoser jag har, jag kunde t o m berätta om att jag har svårt att gilla paddor fastän jag vet att du har en sådan katt med den färgen. För du vet att jag inte säger sådant för att såra dig, du vet att jag inte menar att jag inte tycker om katten, för jag har inte ens träffat den katten än. Och du dömer mig inte för hur jag uttrycker mig eller för vilka diagnoser jag har eller vilka jag har i min familj eller omgivning. Du sa att jag kan vara "bara" Anna med dig, och det är jag. För jag känner att vi kan vara oss själva med varandra. Jag känner att vi har börjat bygga på en vänskap, en vänskap som jag hoppas kommer hålla länge. Och så länge ärligheten och förståelsen finns där mellan oss, så kommer det att bli så.

Och jag som var så nervös första gången vi pratade att du skulle tycka jag var konstig. haha...

Jag är glad att du ger mig det förtroende som du nu kommer att göra.


För jag kände igår, när vi pratade, att vi verkligen börjar lära känna varandra. Inte bara sådär ytligt, utan mer som vänner gör.


Jag är glad att jag börjat lära känna dig mer :)

Av Anna - 3 juli 2009 23:59

Jag har haft en underbar kväll med Lars, vi har haft ett litet vattenkrig och sedan legat och myst och sett på tv och bara varit.


+ Yabadaba doooooooo!


Sen så har jag haft en bra samtal på msn med Sara J. Jag längtar så otroligt mycket efter Zigge. Vet inte om jag skrivit det tidigare, men vi ska ta en hane nu, snygga Zigge, och nästa katt vi ska ha från henne är en hona. Det har varit väldigt rörigt runt vilken och vad vi ska ha för katt, men nu är allt klart och vi kan hämta honom när som helst, men jag vill köpa lite foder först ^^


Idag blev mina papper inlämnade till FK. Det är skönt att det är avklarat :)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva.


Förutom att jag är verkligen irriterad och besviken på vissa personer och hur dom hanterar saker och ting. Skärp till er någon jävla gång!



Nu tänker jag gå och sova. klockan är egentligen 00:40, men jag fuskar lite med tiden som inlägget är inlagd på, för att det ska bli rätt dag sakerna jag skrivit om har skett. ^^


Och förresten! Grattis R! :)

Av Anna - 1 juli 2009 07:00

Thor har börjat spy igen. Han som hade slutat. Okej, att han spyr ner mig, det är ju jag van vid. Men den här gången spydde han ner hunden och hundens bädd. *suck*


Just nu sitter min spykråka och tittar på vad jag gör. Han är så söt! :)


Idag så ska jag försöka ta mig till FK. Ska flirta lite med brorsan och se om han skjutsar mig igen. :)


Det är ju Lars tur att få sovmorgon idag, men får se om han kan sova nu när Thor är i samma rum och jollrar på och springer runt i sin gåstol. Han kan ju inte smita till gästrummet som han brukar, för där sover ju Nutz.


Jag har så svårt att bestämma mig. Visst tycker jag om hon, men jag undrar om jag ska utsätta mig för den risken. Men visserligen kan det hända alla. Jag och Lars håller på att diskuterar det, och Lars säger att han vill träffa henne först innan vi beslutar något. Och det är ju en bra idé.


Yes! Spice somnade om efter att Thor spydde ner hans tass. Så jag behöver inte gå ut med honom än. Egentligen har jag inget emot det. Men jag tänkte att Lars skulle få försöka sova lite längre. För om Spice behöver ut, så då får Lars ta hand om Thor.


Jag skulle inte ha något emot att sova själv.... känner mig lite sömnig.

Men men... medicindags och sen så ska jag mysa med lillkillen min.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Beundrare


Ovido - Quiz & Flashcards