Alla inlägg under april 2009

Av Anna - 15 april 2009 11:09

Igår var jag och Thor med Karin och Edo. Vi gick på stan 2 ggr och självklart fikade vi på Waynes coffe :D Senare på eftermiddagen så gick jag och Thor hem till Pontus igen. Fast först fick han komma och möta mig såklart så vi skulle gå på Lidl. Jag måste ju bara köpa en sockerdricka och lite mat till igårkväll. hehe.

Jag var även på dåligt humör igårkväll. Mina ostbågar jag köpte i tisdags var äckliga, det var stora klumpar i påsen som jag inte såg förrän igår. Så nu ska mamma hjälpa mig att skicka dom till företaget och klaga. Men jag ville ju ha mina ostbågar och jag vågade inte gå till ICA och köpa dom där igen utifall det skulle vara likadant.



Idag ska jag och Thor till Marie och Alex. Hon skulle hämta upp oss vid 12, medan Alex är på dagis, men jag fick ett sms om att hennes hund Disas tass hade svällt upp nu så hon var tvungen att åka till veterinären. Så vi får se när hon kommer :D Ska bli kul att träffa henne iallafall.

Nu börjar min son bli less på att sitta i gåstolen, han är nog lite trött i ryggen. Så nu måste jag sluta.


Ha det! :D

Av Anna - 13 april 2009 15:31

Nu sitter man hos lillebror Pontus och tar det lugnt. Jag borde kanske gå och lägga mig och vila, men känner att Thor kommer säkert vakna snart. Han ligger och sover i vagnen på balkongen. När vi orkar ska jag få med Ponta till affären så vi kan köpa nå gott till ikväll, för här ska jag sova inatt :D

Men men.... ska vara social nu.


Saknar min Yaya ganska mycket just nu.

Av Anna - 11 april 2009 17:48

Nu har jag hjälpt till att eldat gräs hos mamma. Det gick inte som planerat. Elden spred sig eftersom vinden ändrade riktning så fort. Jag kände paniken komma ett tag medans vi sprang med vattenhinkar, men det gick bra tillslut, vi fick bukt på elden. Men jag har jävligt nära på att skrika till mamma att vi skulle ringa brandkåren, men jag är ju en dramaqueen. fast det skulle nog inte ha skadat, för då skulle vi ha sluppit stå mitt framför elden i röken och inte kunnat se eller andas medan vi kastade vatten och stampade på elden och krattade. Jag hade Thor på säkert avstånd från både rök och värme/eld.  Han låg bara och pratade för sig själv i barnvagnen och jollrade nöjt, det var inte förrän där mot slutet han började skrika och gråta. Men han lugnade sig ganska fort när han fick nappen :)


Min hals värker efter röken och att jag har sprungit så mycket i uppförsbacken.


För övrigt så blev jag akutsjuk igår och kräktes en gång. Idag var det mamma som blev akutsjuk och kräktes. Så då får vi se vem som blir akutsjuk imorgon.


Men nu har Thor somnat i vagnen ute, solen steker på som faen, det är 25 grader i solen. så han får sova ute.

Vill också sova, men jag lämnar inte Thor helt själv, kan kanske lägga mig och sova här på köksgolvet, för altandörren är ju öppen. :)


Äsch! Nu ska jag vara social med Pontus som försöker prata med mig medans jag skriver. :P


Av Anna - 10 april 2009 13:26

Nu är jag och Thor hos min syster Karin i Köping.

Thor ligger och sover och jag har ätit god mat och lekt lite med Edo som tyvärr fortfarande är lite sjuk. Inte lätt att vara sjuk, speciellt när man är så liten som 8 månader.


Men men, vi ska gå på stan när Thor behagar sig att vakna, han har sovit 1½timma nu. Sötnosen min.

 Det är soligt och varmt ute, blommorna har t o m tittat fram. 

Jag har hemlängtan, saknar min hund Yaya som är hos Nutz och jag saknar karln min. Det är första gången jag och han är ifrån varandra så här länge och vi har varit ihop i över ett år. ojojoj...



Av Anna - 9 april 2009 15:52

Nu är vi i Köping, kom hit igår, men orkade inte blogga då. Det var fullt upp under resan med två småbarn (Edo och Thor), men ändå så var dom väldigt snälla, det var bara ibland som dom "sjung" i kör. Men resan gick ändå bra.


Idag har jag och mamma varit och hälsat på Pontus i hans nya lägenhet. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte till mormor och morfar. Jag har bestämt maten idag :D potatis och torsk i äggsås. nam nam :)

 Thor utvecklas väldigt mycket nu, han snurrade runt på madrassen igår och var nära på att snurra ner från den, men jag satt ju bredvid och fångade upp honom. Nu ligger han och pratar och snurrar runt på golvet. min lillkille :)


Här är det vår, ser ingen snö alls och jag kan gå utan jacka om jag vill, men det gör jag inte pga att jag inte vill riskera mjölkstockning.


Mammas katter har varit duktiga och fångat en näbbmus, fast det var visst vanligt att dom fångar en massa näbbmöss men inte äter upp dom eftersom dom smakar illa. Men nu fick jag se hur dom ser ut iallafall. Näbbmössen alltså, för katterna bor man med nu :)


En av mammas katter. Musse och sen en bild på Thor på resan ner till Köping.

Av Anna - 6 april 2009 09:50

Jag glömde helt nämna i förra inlägget att Pontus följde med upp till norrland och var med på promenaden. Förlåt Pontus!

Han följde med upp som en överraskning. Varken jag eller Anders visste att han var med. ^^


Min älskade lillebror Pontus.


Pontus och Thor.


Av Anna - 5 april 2009 21:14

Trodde aldrig att jag skulle orka såhär mycket som jag orkat idag, jag har hållt igång sen ca 6 imorse till nu klockan 21. Jag har följt mamma, Karin och Karins 8 månaders grabb Edo på promenader idag, dom är ju så hurtiga och duktiga och orkar gå mycket. Den senaste promenaden då min bror Anders och hans fästmö Bettan med deras två barn Angelica (2år) och Henric (2 månader) följde med oss tog 2½timma att gå. Jag har sammanlagt gått ca 12km ute. Och Yaya har fått följa med eftersom vi tog det ganska lugnt ändå eftersom vi har barnvagnar och att jag är väldigt seg på att gå.



Nu är jag helt slut i kroppen, har bara lust att lägga mig ner och gråta för att jag har så ont. smärta! Men imorgon kommer säkert mamma och Karin dra med mig och Thor och Yaya ut fler gånger. Lars följde visserligen med på promenaden som tog 1½ timme som vi gjorde imorse. Så han var duktig han också. :)


Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är bara blurr och surr och allt möjligt i huvuvdet på mig så jag kan knappt koncentrera mig. Men jag har haft kul idag. Fast jag är helt slut.


Jag sa faktiskt åt Karin och mamma på promenaden imorse att jag sjukskriver mig från familjen om dom ska vara såhär jobbiga och tvinga ut mig att gå. :P

Men det är bra att dom gör det, för det behövs.



Av Anna - 4 april 2009 19:10

Min mamma, storasyster Karin och min systerson Edvin "Edo" kommer hit om en timma ungefär, hela vägen från Köping. Det är första gången Karin hälsar på mig sen jag flyttade upp till Norrland hösten 2002. Det ska bli jätteroligt!

Min största oro nu är att Karin ska bli sjuk pga Yaya eftersom hon är pälsdjurs allergiker. Men hon har allergimedicin och det har vi med, så det ska nog gå bra. Sen så storstädade (vårstädade) vi i torsdags. Vi ska dammsuga igen nu också och sen får vi bara hålla tummarna.

Lars kom precis hem, han har varit i Tälltis och åkt skoter och fiskat. Han fick 15st ! Han är en riktig storfiskare, min karl :D


Yaya har hittills inte ätit något idag, ska ställa ner maten nu och ha den nere ett tag, hoppas hon äter åtminstone lite iallafall.


Min son är helt underbar. Han har varit lite "bär mig" idag, men det är okej, så länge han är nöjd :) Sen så har vi skrattat ihop för första gången.. helt underbart :D


Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen se om min karl vill ha lite käk innan mamma kommer :D


Thor skrattar för andra gången. Endast 3 månader gammal.


Ovido - Quiz & Flashcards