Alla inlägg den 11 april 2009

Av Anna - 11 april 2009 17:48

Nu har jag hjälpt till att eldat gräs hos mamma. Det gick inte som planerat. Elden spred sig eftersom vinden ändrade riktning så fort. Jag kände paniken komma ett tag medans vi sprang med vattenhinkar, men det gick bra tillslut, vi fick bukt på elden. Men jag har jävligt nära på att skrika till mamma att vi skulle ringa brandkåren, men jag är ju en dramaqueen. fast det skulle nog inte ha skadat, för då skulle vi ha sluppit stå mitt framför elden i röken och inte kunnat se eller andas medan vi kastade vatten och stampade på elden och krattade. Jag hade Thor på säkert avstånd från både rök och värme/eld.  Han låg bara och pratade för sig själv i barnvagnen och jollrade nöjt, det var inte förrän där mot slutet han började skrika och gråta. Men han lugnade sig ganska fort när han fick nappen :)


Min hals värker efter röken och att jag har sprungit så mycket i uppförsbacken.


För övrigt så blev jag akutsjuk igår och kräktes en gång. Idag var det mamma som blev akutsjuk och kräktes. Så då får vi se vem som blir akutsjuk imorgon.


Men nu har Thor somnat i vagnen ute, solen steker på som faen, det är 25 grader i solen. så han får sova ute.

Vill också sova, men jag lämnar inte Thor helt själv, kan kanske lägga mig och sova här på köksgolvet, för altandörren är ju öppen. :)


Äsch! Nu ska jag vara social med Pontus som försöker prata med mig medans jag skriver. :P


Ovido - Quiz & Flashcards