Alla inlägg den 9 april 2009

Av Anna - 9 april 2009 15:52

Nu är vi i Köping, kom hit igår, men orkade inte blogga då. Det var fullt upp under resan med två småbarn (Edo och Thor), men ändå så var dom väldigt snälla, det var bara ibland som dom "sjung" i kör. Men resan gick ändå bra.


Idag har jag och mamma varit och hälsat på Pontus i hans nya lägenhet. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte till mormor och morfar. Jag har bestämt maten idag :D potatis och torsk i äggsås. nam nam :)

 Thor utvecklas väldigt mycket nu, han snurrade runt på madrassen igår och var nära på att snurra ner från den, men jag satt ju bredvid och fångade upp honom. Nu ligger han och pratar och snurrar runt på golvet. min lillkille :)


Här är det vår, ser ingen snö alls och jag kan gå utan jacka om jag vill, men det gör jag inte pga att jag inte vill riskera mjölkstockning.


Mammas katter har varit duktiga och fångat en näbbmus, fast det var visst vanligt att dom fångar en massa näbbmöss men inte äter upp dom eftersom dom smakar illa. Men nu fick jag se hur dom ser ut iallafall. Näbbmössen alltså, för katterna bor man med nu :)


En av mammas katter. Musse och sen en bild på Thor på resan ner till Köping.

Ovido - Quiz & Flashcards