Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Anna - 8 augusti 2009 22:34

Jag är kär på nytt i min son. Han är helt otroligt underbar.

Han är verkligen mammas kille. Han är min styrka, sol, måne, stjärna, kärlek, skönhet, syre, puls, hjärta och ja.. allt. Han är min älskade lilla son. Han är mitt allt.



Av Anna - 8 augusti 2009 13:18

För inte så länge sen så åkte Lars iväg till Lillpite med Thor, dom kommer hem ikväll. Så idag är jag barnledig, känns konstigt, men skönt på samma gång.

Jag behöver vila upp mig lite och vara för mig själv. Jag fick något som liknar ryggskott igår, fast misstänker att det bara är en nerv i kläm eftersom smärtan sitter så högt upp och att det gör ont när jag tar djupa andetag. Så igår var jag halvt som halvt invalid. Men mitt liv stannade inte upp för det. Jag tog ändå hand om Thor, fast Lars gjorde dom mesta lyften dom första timmarna då värken kom i ryggen. Jag gick till affären helt själv, visserligen klarade jag av det mycket tack vare att jag tagit värktabletter.


Idag så har jag fortfarande ont, fast inte lika kraftigt som igår. Men jag kan fortfarande inte röra mig utan att känna smärtan. Men inga värktabletter behövs idag, för den här smärtan kan jag hantera utan hjälp för att klara av min vardag helt.


Jag har kommit fram till att det är väldigt svårt att få bra kort på Rasken. För han får lysande röda ögon, som en djävulskatt, av blixten. Fick höra av Raskens uppfödare att hon hade samma problem, och att det beror ju på att han är blåögd. Så hon gav mig tipset att ta kort på honom i solljus. Och det gjorde jag idag, och det funkade faktiskt. 

Det är mycket lättare att ta kort på Zigge som inte är blåögd, för han blir oftast snygg på varenda kort ^^


Nästa helg är det utställning med Zigge.. Lite nervöst. Men jag är säker på att det kommer att gå bra. Jag känner mig inte lika osäker som tidigare eftersom jag pluggat på lite om kattutställningar och har pratat med Sara J. Och sen så är ju Zigge en riktig snygging och riktigt dumsnäll, så det kommer att gå hur bra som helst.


Thor försökte kastrera Zigge igår, men jag låg som vanligt steget före och tog bort Thors hand innan han hann klämma åt, för Zigge säger ju inte ifrån någongång till Thor. Jag har ju översikt på när Thor och Zigge är tillsammans. För jag vet att Zigge inte säger ifrån och att han ska inte behöva göra det, för jag finns där och hindrar Thor när han blir för hårdhänt. Men en vacker dag så kommer Zigges tålamod vara slut och han kommer säga ifrån till Thor, men då är Thor förhoppningsvis tillräckligt stor för att förstå varför katten blev arg och lära sig utav det.


Nä, nu ska jag gå och försöka äta något.

Vi är ju verkligen luspanka nu. Men så länge Thor och katterna har det dom behöver, så är det lugnt. För jag och Lars kan alltid fixa något till oss.

Jag längtar tills nästa "löning". För då ska jag handla mer mat och försöka fylla frysen lite mer. Sen är nog pengarna slut gen. Man klarar sig inte långt på 500kr i veckan på två vuxna, en baby och två katter. Men man överlever. :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Beundrare


Ovido - Quiz & Flashcards